T.T.V. Tanaka
  • TAFFELTENNIS IS EEN SPORT....
  • ....VOOR JONG EN OUD....
  • ....RECREATIEF OF COMPETITIEF.

Nieuws

Coronanieuws

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Naar aanleiding van de huidige ontwikkelingen in de provincie Noord-Brabant omtrent het coronavirus, het advies van het RIVM (vermijden van bestaande en nieuwe contacten), plus het feit dat de competitiewedstrijden van komend weekend uitgesteld zijn, hebben wij als bestuur en trainers in overleg besloten dat er met ingang van nu, dinsdag 10/3 tot en met dinsdag 17/3, Tanaka niet geopend zal zijn. Er is deze periode dus GEEN mogelijkheid tot vrijspelen en training! Mocht het noodzakelijk zijn de periode te verlengen, dan houden we jullie op de hoogte.

De wedstrijden van de Dames 1 in de Eredivisie zijn door de NTTB/Werkgroep Eredivisie ook afgelast Hierdoor vinden de uitwedstrijd tegen Scylla en het thuisduel tegen VTV geen doorgang. 

De woensdagochtendgroep van de 55+ op 11/3 kon door het late tijdstip waarop het besluit is genomen niet meer tijdig worden geïnformeerd. Zij zullen 's ochtends telefonisch worden gecontacteerd, al dan niet terug naar huis worden gestuurd.

Deze situatie is vervelend, maar we hopen op ieders begrip. We vragen dan ook aan iedereen om deze keuze te respecteren, ook al ben je anders van mening. Wij als trainers en bestuur zijn van mening dat dit voor nu het beste is. Zo blijven we ruim aan de veilige kant van het gebeuren.

Namens trainers en bestuur van TTV Tanaka