T.T.V. Tanaka
  • TAFFELTENNIS IS EEN SPORT....
  • ....VOOR JONG EN OUD....
  • ....RECREATIEF OF COMPETITIEF.

Nieuws

Coronanieuws

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Het kan haast niemand zijn ontgaan dat in de persconferentie inzake de maatregelen rondom het coronavirus er door het Kabinet en het RIVM nieuwe en scherpere maatregelen zijn getroffen. 

Vanuit de sportkoepel NOC*NSF is er gereageerd op deze maatregelen: 

''Het kabinet heeft ook voor heel Nederland opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Deze oproep zouden wij graag willen ondersteunen en u ook oproepen om alle andere clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen, vieringen en werkgroep bijeenkomsten ook af te gelasten.''

TTV Tanaka volgt deze richtlijnen uiteraard. Waar de Tanakahal in eerdere berichtgeving werd gesloten tot maandag 6 april wordt dit, net als de nieuwe maatregelen, vanaf heden verlengd tot in ieder geval maandag 1 juni 2020. De maatregelen en adviezen vanuit de regering, RIVM, NOC*NSF en NTTB zullen hierbij nauwlettend in de gaten worden gehouden.    

ALV
De geplande Algemene Ledenvergadering op woensdag 25 maart is door deze omstandigheden ook afgelast. De ALV zal op een ander moment plaatsvinden. Leden worden bij een nieuwe datum uiteraard op de hoogte gesteld. 

Competitie
Door het Hoofdbestuur van de NTTB is tevens besloten alle afdelingscompetities en landelijke competities op te schorten tot minimaal 6 april 2020.