T.T.V. Tanaka

De trainersstaf van TTV Tanaka en centrumFIT hebben de eerste contacten gelegd voor een samenwerking. Hierbij is het de intentie om met de fysiotherapiepraktijk uit Etten-Leur kennis te gaan delen omtrent blessurepreventie en houding. 

Rob Verschuren, trainer bij Tanaka: ''We zijn natuurlijk erg blij met de gelegde contacten met centrumFIT en in het speciaal Paul Wijdeven. We gaan graag een samenwerking met hen aan en zijn momenteel bezig met de precieze invulling hiervan, zodat deze ook geïntensiveerd kan worden. De expertise van centrumFIT kan ons helpen bij punten die voor ons als trainers belangrijk zijn, zoals bijvoorbeeld de invulling van warming-ups om blessures tegen te gaan en het aanbieden van video's met oefeningen die tijdens trainingen gebruikt kunnen worden.''

CentrumFIT
CentrumFIT is een lokale praktijk dat zich richt op fysiotherapie, (re)integratie en training, met specialisaties in echografie, shockwave, E.P.T.E., Red Cord therapie, dry-needling en hydrotherapie. CentrumFIT kent twee locaties in Etten-Leur en één in Hoogerheide. De praktijk is bereikbaar voor leden waarbij er binnen 24 uur een afspraak kan worden gemaakt, mocht iemand onverhoopt toch een blessure oplopen. Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 076-8200345.

De seniorentraining van woensdag 25 november (19.30-20.30 uur) gaat niet door. Dit in verband met de Algemene Ledenvergadering van deze avond. Vrijspelen is deze avond direct na de jeugdtraining mogelijk: vanaf 19.30 uur.

ALV
Uiteraard nodigen we je hier graag voor uit! Anders dan normaal zal de ALV dit jaar online plaatsvinden. Je dient je hiervoor op te geven door te reageren op deze mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), waarna je begin volgende week een link ontvangt. 

 

Op zaterdag 28 november organiseren de trainers van Tanaka een onderlinge meerkamp voor al haar jeugdleden. Tussen 10.00 en 12.00 uur kunnen de jeugdleden tegen elkaar wedstrijden spelen in poulevorm.

Alle jeugdleden, zowel competities als recreatief, zijn van harte welkom om deze ochtend fanatiek te tafeltennissen. Uiteraard alles binnen de geldende coronamaatregelen, waardoor er helaas geen publiek aanwezig mag zijn. De zaal is geopend vanaf 9.30 uur.

Lijkt het je leuk om hier aan mee te doen? Schrijf je dan in door een e-mail te sturen naar Margriet van den Broek (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Vandaag vond in Middelburg de voorronde plaats van het NJM-toernooi. Namens Tanaka namen Tobias en Rune hier aan deel, waarbij beide door zijn gestoten naar de landelijke ronde.

Voorafgaand werden er twee zeskampen gespeeld, maar door twee afzeggingen speelden beide heren allebei vijf poulewedstrijden. Alle vijf de duels gingen zowel Rune als Tobias enorm goed af, want alles werd gewonnen en beide waren dus poulewinnaar. 

Om tot een nummer één en twee te komen vond er daarom een beslissende wedstrijd tussen beide plaats. Een ongekend spannend duel, waarbij de eerste vier games om en om werden gewonnen. Ook in de laatste vijfde game gaven ze elkaar geen duimbreed toe en viel de beslissing pas laat in de game. Uiteindelijk was het Tobias die met 13-11 aan het langste eind trok. 

Met deze knappe prestaties hebben zowel Tobias als Rune de voorrondes overleefd en zijn ze door naar de landelijke ronde van het NJM.