T.T.V. Tanaka

Op zaterdag 13 maart 2021 organiseren onze trainers tussen 10.30 uur en 12.00 uur voor alle jeugdleden een sportieve buitenactiviteit! 

Trek sportieve kleding (houd rekening met de weersomstandigheden!) en buitenschoenen aan en neem iets van fruit of een koek voor in de pauze mee. Lijkt het je leuk om mee te doen? Stuur dan vóór 11 maart 18.00 een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  

Op vrijdagavond 5 februari van 19.00 uur tot 20.00 uur hebben onze trainers een erg leuke activiteit voor alle jeugdleden gepland, te weten een aan tafeltennis gerelateerde Kahoot quiz!

Om mee te kunnen doen heb je een laptop/PC met het programma Teams erop nodig of je kunt de Kahoot app downloaden op een telefoon. Ouders mogen uiteraard ook meekijken (en eventueel antwoorden influisteren).

We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als de trainers en jullie je in grote getale op zullen geven. Dit kunnen jullie doen door vóór 3 februari een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld hierbij ook een emailadres doorgeven waarop we jullie via Teams of de app een uitnodiging kunnen sturen.

Na het bericht dat TTV Tanaka en fysiopraktijk centrumFIT een samenwerking zijn aangegaan is de eerste video online! Bekijk de video via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=OoJQ5fhSFjo&t=5s

Tanaka en centrumFIT
De trainersstaf van TTV Tanaka en centrumFIT hebben de eerste contacten gelegd voor een samenwerking. Hierbij is het de intentie om met de fysiotherapiepraktijk uit Etten-Leur kennis te gaan delen omtrent blessurepreventie en houding.

De trainersstaf van TTV Tanaka en centrumFIT hebben de eerste contacten gelegd voor een samenwerking. Hierbij is het de intentie om met de fysiotherapiepraktijk uit Etten-Leur kennis te gaan delen omtrent blessurepreventie en houding. 

Rob Verschuren, trainer bij Tanaka: ''We zijn natuurlijk erg blij met de gelegde contacten met centrumFIT en in het speciaal Paul Wijdeven. We gaan graag een samenwerking met hen aan en zijn momenteel bezig met de precieze invulling hiervan, zodat deze ook geïntensiveerd kan worden. De expertise van centrumFIT kan ons helpen bij punten die voor ons als trainers belangrijk zijn, zoals bijvoorbeeld de invulling van warming-ups om blessures tegen te gaan en het aanbieden van video's met oefeningen die tijdens trainingen gebruikt kunnen worden.''

CentrumFIT
CentrumFIT is een lokale praktijk dat zich richt op fysiotherapie, (re)integratie en training, met specialisaties in echografie, shockwave, E.P.T.E., Red Cord therapie, dry-needling en hydrotherapie. CentrumFIT kent twee locaties in Etten-Leur en één in Hoogerheide. De praktijk is bereikbaar voor leden waarbij er binnen 24 uur een afspraak kan worden gemaakt, mocht iemand onverhoopt toch een blessure oplopen. Dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 076-8200345.