T.T.V. Tanaka

In de carnavalsvakantie (24-29 februari) komen ALLE trainingen alsmede het vrijspelen op maandag- en vrijdagavond te vervallen.

Op woensdagavond zal de zaal vanaf 19.00 uur open zijn zodat zowel de jeugd als de senioren kunnen vrijspelen. Vanaf maandag 2 maart is alles weer als vanouds.

De belichte letters op de voorgevel van de Tanakahal zijn vandaag weer in ere hersteld. Vanmiddag zijn de nieuwe letters gemonteerd, waardoor in de avond onze hal alsnog goed opvalt voor voorbijgangers. 

Eind vorig jaar raakte de 'N' van Tanaka beschadigd na een herfststorm, waarna werd besloten om direct alle letters te laten vervangen. Vanmiddag zijn de nieuwe letters geplaatst, die in tegenstelling tot de oude, voorzien zijn van een ander motief. Waar voorheen de letters enkel wit waren, voert zwart met witte accenten nu juist de boventoon.

Tanaka wil Reclamebeesten. bedanken voor de vervanging en plaatsing van de nieuwe letters!

Het trainingskamp van TTV Tanaka is terug van weggeweest! Van 20 tot en met 22 augustus 2020 is de Tanakahal dé plek voor jeugdleden om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen.

Tijdens dit kamp wordt er gegeten, geslapen en getraind bij Tanaka. Uiteraard staan er ook andere activiteiten dan tafeltennis op het programma, waarbij gezelligheid voorop staat. Het belooft dan ook een mooi weekend te worden!

Alle jeugdleden hebben inmiddels een informatieformulier ontvangen. Mocht je alsnog vragen hebben, trek dan gerust één van de Kampcommissieleden aan hun mouw (Femke Boot, Joyce Bruys, Rob Verschuren, Sjors van Gogh en Youri van den Berg).  

Vandaag vond in Made het traditionele Die Meede toernooi plaats. Namens Tanaka deden bij de jeugd Rune, Mika en Sebastian mee, terwijl Erik en Johan deelnamen bij de senioren. Ook Rob had zich opgegeven, maar moest helaas verstek laten gaan met een blessure.

Bij de jeugd werden Mika, Sebastian en Rune in de voorrondes respectievelijk 5e, 4e en 2e. Hierdoor stootte alleen Rune door naar de knock-outfase en sloeg zich daar met verve doorheen. Hij kwam hierin zijn dubbelpartner Tobias tegen, die Rune na een zware partij wist te winnen. Hierna lonkte de finale, die ook werd gewonnen! Rune versloeg zijn tegenstander met 3-0.

Erik en Johan moesten in een zware poule spelen. Voor Erik bleek de poulefase ook direct het eindstation, terwijl Johan zich opwerkte tot de finale. Helaas moes hij in de eindstrijd gewonnen geven aan Jeroen de Heijde. 

Tijdens de dubbel bleek dat Erik niet zijn dag had. Net als in enkel werd hij met de dubbel ook uitgeschakeld in de poulefase. Johan, door de afwezigheid van Rob dubbelend met Jannes van Bragt, bereikte uiteindelijk de halve finale.

Mika en Sebastian bleken erg succesvol als dubbelpaar. Ze begonnen met een wedstrijd tegen Rune en Tobias, die ze met 3-0 wisten te winnen. Rune wist hier de poule niet door te komen, maar Mika en Sebastian werd pas in de finale een halt toegeroepen. Toch behaalden zij een mooie tweede plaats.