T.T.V. Tanaka

In navolging op de jeugd op woensdagavond biedt Tanaka vanaf maandag 18 mei nu ook vrijspeelavonden voor haar seniorenleden aan. Op initiatief van de TC is er iedere maandagavond de mogelijkheid om op het parkeerterrein naast de Tanakahal een balletje te slaan. 

Omdat binnensport nog verboden is, zullen de tafels naar buiten worden gereden om zo alsnog te kunnen spelen. Tijdens deze avonden wordt er gewerkt in zogenoemde ‘shifts’ van drie kwartier. De shifts zullen plaatsvinden tussen 18.30 – 19.15 uur, 19.15 – 20.00 uur en 20.00 – 20.45 uur. Om binnen de maatregelen van het RIVM te blijven zal er een maximaal aantal spelers van 12 personen per shift worden gehanteerd.   

Hoe schrijf ik me in?
Om te voorkomen dat er meer mensen aanwezig zijn dan toegestaan is, zal er de komende periode worden gewerkt met inschrijvingen. Hierbij geldt:

*Je schrijft je in met tweetallen (dit om oneven aantallen te voorkomen).
*Per maandagavond kan je je maximaal voor één shift inschrijven, zodat iedereen aan de beurt kan komen.
*Je dient een eerste en tweede voorkeur in te vullen. 

Jezelf en je speelpartner kan je vanaf dit moment inschrijven op de website van Tanaka. Dit kan via deze link: https://bit.ly/2y6IHbD

Ingeschreven, en dan?
Zodra je je hebt ingeschreven ontvang je een e-mail met de door jou ingevulde antwoorden (kijk hiervoor ook in je spam of ongewenste e-mail!). Hierbij geldt als volgt:

*Inschrijven is mogelijk tot zondag 18.00 uur.
*Zondagavond ontvangen alle senioren die zich hebben ingeschreven een bericht of de reservering is gehonoreerd en met welke andere leden zij in een shift zitten.
*Heb je je wel ingeschreven, maar zitten jouw voorkeurstijden al vol? Dan krijg je de week hierop bij een nieuwe inschrijving voorrang. 
*Op dinsdagochtend opent de nieuwe inschrijving voor de komende maandag. 

We zijn er ons van bewust dat een Outdoor Tafeltennisavond valt of staat met de weersomstandigheden. Daarom zullen leden die zich hebben ingeschreven op maandag een mail ontvangen bij een eventuele afgelasting. Geen mail ontvangen? Dan gaat het door!  

Mocht het weer tijdens een vrijspeelavond omslaan, dan zal er worden geprobeerd om iedereen die zich die avond voor de laatste shift(s) had ingeschreven zo spoedig mogelijk te informeren over de afgelasting. Uiteraard kan men bij slecht weer zelf al uitgaan van afgelasting.

Maatregelen
Uiteraard zullen deze avonden strikt volgens de richtlijnen van de overheid en het RIVM verlopen. Daarom is de Tanakahal deze avonden geheel gesloten. Er is dus géén mogelijkheid tot het gebruikmaken van bijvoorbeeld de bar, toiletten, kleedkamers en douches. Ook dient men zelf drinken mee te nemen. Tussen alle shifts worden tevens alle tafels en ballen ontsmet.

Tevens is het verplicht om enkel eigen speelmateriaal (batjes) te gebruiken. Met een bal van Tanaka mag wel worden gespeeld, maar deze mag enkel door hetzelfde duo gebruikt worden. Het is de bedoeling dat leden uiteraard de anderhalve meter afstand in acht nemen en bij aankomst direct beginnen met spelen. Hierbij zijn logischerwijs dubbels verboden. Vanuit het RIVM is het ook niet toegestaan dat er gerouleerd wordt met speelpartners. We begrijpen dat leden na afloop graag nog even bijpraten nadat ze elkaar al zolang niet hebben kunnen zien, maar toch verzoeken we iedereen vriendelijk om zo snel mogelijk richting huis te gaan. Dit om samenscholing te voorkomen. De gehele avond zullen er medeleden als toezichthouders aanwezig zijn om te volgen of alle maatregelen worden nageleefd.

Vragen?
Heb je vragen of kom je er niet uit? 
Mocht het niet lukken om een speelpartner te vinden? In overleg zal er dan naar een oplossing worden gezocht. 
Kom je er na zondag 18.00 uur achter dat je maandag alsnog kan komen spelen? Er zal dan worden gekeken naar eventuele vrije plekken.  

Neem bij bovenstaande vragen contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..