T.T.V. Tanaka
Shirtsponsoring

Iedere vereniging heeft financiële steun nodig om deze gezond te houden. Zo ook de Tafeltennis-vereniging TANAKA uit Etten-Leur. Sponsoring maakt het immers mogelijk dat onze vereniging al sinds 1969 bestaat en gedurende die periode een aantal nationale jeugdkampioenen heeft voortgebracht. Dit betekent dat mensen door deze ondersteuning de tafeltennissport binnen onze club met plezier kunnen beoefenen.

De club kan financiële ondersteuning goed gebruiken voor bijvoorbeeld:

 • Materiaalaanschaf
 • Organisatie van jeugdactiviteiten
 • Organisatie van toernooien
 • De financiering van trainingsfaciliteiten.

De vereniging telt meer dan 100 leden en we zijn actief bezig met een ledenwerving. Onze zaal wordt jaarlijks door veel mensen bezocht, voornamelijk tijdens het competitieseizoen. Deze mensen hebben in de zaal de mogelijkheid om bord- en afscheidingshek reclame te bekijken. Onze teams spelen landelijk of in de regionale competitie. Het regionale gebied bestrijkt Brabant en Zeeland. Ook speelt een aantal spelers mee in regionale of landelijke toernooien. Het dragen van een clubshirt wordt uiteraard tijdens officiële wedstrijden verplicht gesteld.

Tevens wordt de vereniging het gehele jaar door met enige regelmaat onder de aandacht gebracht in de Etten-Leurse Bode en BN De Stem. Een belangrijk uithangbord voor Tanaka is de eigen website( www.tanaka.nl ), die actuele informatie over de vereniging biedt.

Sinds januari 2000 heeft Tanaka haar thuisbasis op de Van Genkstraat 20 te Etten-Leur.

Onze vereniging hecht veel waarde aan maatschappelijke betrokkenheid. Een aantal initiatieven dat wij op dit gebied ontplooien zijn onder andere:

 • Sportstimuleringstraject, een initiatief waarbij Tanaka in samenwerking met de gemeente Etten-Leur kinderen van de basisschool jaarlijks een drietal kennismakingslessen laat volgen.
 • BSO Surplus Welzijn Etten-Leur, een samenwerking waarbij kinderen van de buitenschoolse opvang jaarlijks een kennismakingsles bij Tanaka kunnen volgen.

Er zijn verschillende manieren om onze vereniging te sponsoren:

 • Reclameborden in de zaal in combinatie met internetvermelding op de website
 • Afscheidingshekjes in de zaal in combinatie met internetvermelding op de website
 • Teamsponsoring
 • (Club)shirtsponsoring
 • Materiaalsponsoring, bijvoorbeeld aanschaf van een nieuwe tafeltennistafel

Wij nodigen u van harte uit om contact op te nemen met onze PR commissie voor verdere informatie. E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

sponsorkliksVanaf nu is het voor iedereen die TTV Tanaka een warm hart toedraagt mogelijk om TTV Tanaka GRATIS te sponsoren. Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar http://www.tanaka.nl en klik op de banner in het tabblad SponsorKliks.

Op de website staat een banner van Sponsorkliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Wehkamp en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert TTV Tanaka een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra.

Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via TTV Tanaka kunt u terecht bij 4500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert. Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

vriendenloterijTanaka steunen en ook kans maken op prijzen oplopend tot 2 miljoen euro? Dat kan bij de Vriendenloterij. Meedoen is heel makkelijk. U koopt een lot en geeft daarbij aan dat u voor uw club of vereniging mee wilt spelen. Van uw lot gaat de helft direct naar uw gekozen organisatie.
Uiteraard is Tanaka aangemeld bij de Vriendenloterij.Meedoen voor de leuke prijzen, steun Tanaka.