Clubkampioenschappen 2023

  • 23 januari 2023

Afgelopen weekend vonden de traditionele clubkampioenschappen plaats in de Tanakahal! Een weekend vol fanatieke, spannende en leuke wedstrijden. Uiteindelijk kroonden Rob Verschuren (heren), Sophie Dijkers (dames), Rune Kemmeren (jongens) en Amy Schoen (meisjes) zich tot de regerend clubkampioenen.

Op zaterdag 21 januari was het de beurt aan de senioren. In de ochtend werd er gespeeld op eigen sterkte, waarna er na de dubbels werd gestreden om het clubkampioenschap. Rond de klok van half 6 vonden er drie finales plaats, waarbij Rob Verschuren won van Johan Linders in het hoofdtoernooi. Tegelijkertijd ging de eerste plaats van de dames naar Sophie die Julia Janssen versloeg. Tot slot won Joyce Bruijs ten koste van een zeer verdienstelijk spelende Gerard Fransen in het troosttoernooi.

Zondag 22 januari deed de jeugd het nog dunnetjes over. Ook hier vonden er veel spannende wedstrijd plaats en wisten in de ochtend Rune Kemmeren, Lisa Dong, Jens Heeren en Brady van Geel hun eigen poule te winnen. Rune viel ’s middags weer in de prijzen, toen hij in de finale wist te winnen van Amy Schoen. Allebei pakten daarmee ook de titels van clubkampioenen. Bij het troosttoernooi was uiteindelijk Thomas Verheijen te sterk voor Dali van Leest.

De organisatie kijkt zeer positief terug op deze editie van de clubkampioenschappen en wenst iedereen veel succes met de start van de voorjaarscompetitie, die komend weekend weer begint!