VEILIG SPORTKLIMAAT

Veilig sportklimaat
Een Veilig Sportklimaat? Daar gaan wij voor! Samen met alle trainers, begeleiders, vrijwilligers, ouders, commissieleden en bestuursleden streeft Tafeltennisvereniging Tanaka naar een Veilig Sportklimaat. Daarom hanteert Tanaka een beleid 'Veilig Sportklimaat', want sporten moet voor iedereen in een sociaal veilige sportomgeving mogelijk zijn.

Download hier het Beleid 'Veilig Sportklimaat'.

Vertrouwenscontactpersoon
TTV Tanaka heeft een vertrouwenscontactpersoon (VCP). De VCP is het eerste aanspreekpunt bij (vermoedens van) grensoverschrijdend gedrag, in welke vorm dan ook. Zowel leden als ouders en vrijwilligers kunnen hier terecht.

Binnen Tanaka is Marcel de Bloeme de vertrouwenscontactpersoon. Hij heeft geen zitting in het bestuur of commissies, maar heeft vanwege zijn beroep als verpleegkundige de deskundigheid om voor iemand zorg te dragen en vertrouwelijk met informatie om te gaan. De VCP handelt volgens het 'Protocol Sociaal Veilige Sportomgeving' van het NOC*NSF. Marcel is bereikbaar via vcp@tanaka.nl of 06-44772081.

Tevens is er door de NTTB een onafhankelijke vertrouwenspersoon aangesteld in de persoon van Liesbeth van der Meer. Zij is bereikbaar via vertrouwenscontactpersoon@tafeltennis.nl of 06-36121487. Je kan ook bellen met het meldpunt van sportkoepel NOC*NSF. Dit nummer is 24 uur per dag bereikbaar op 0900-2025590 (€0,10 p/m).

 

NTTB | NTTB ZuidWestTTapp.nl | Tafeltennis.nu
Lidmaatschap | Openings- en Trainingstijden | Clubshirt