Aangepaste openingstijden Pasen & meivakantie

  • 30 maart 2023

Rondom Pasen en de meivakantie kent de Tanakahal aangepaste trainings- en openingstijden. Zo vinden er op maandag 10 april (Tweede Paasdag) geen trainingen plaats en is er ook geen vrijspelen in verband met het Paastoernooi eerder die dag.

Ook in de meivakantie (24 april t/m 7 mei) zijn er geen trainingen. In deze weken komt ook het vrijspelen op vrijdag te vervallen. Wel kan er op maandag 24 april, woensdag 26 april, maandag 1 mei en woensdag 3 mei vanaf 19.00 uur door alle leden worden vrijgespeeld.

Paastoernooi
Wil je op 10 april wel tafeltennissen? Schrijf je dan in voor het Paastoernooi! Geef je samen op met een vriend(in) of familielid en maak er een sportieve én gezellige dan van! Meer informatie of jezelf inschrijven kan via johanlinders89@live.nl