DE GRAND PRIX IS TERUG!

  • 25 april 2023

Het einde van het competitieseizoen is aangebroken, dus is het weer tijd voor de Grand Prix! We gaan op drie vrijdagen (26 mei, 9 juni en 23 juni) verschillende toernooien spelen.

Tanakianen van 12 jaar en ouder mogen deelnemen aan deze toernooien. We starten iedere vrijdagavond om 20:00 uur tot uiterlijk 22:00 uur. Aan het eind van de avond zal een winnaar bekend gemaakt worden.

Inschrijven kan per avond, je hoeft dus niet iedere avond te kunnen. Je schrijft je in door het noteren van je naam op de inschrijflijst, welke op het white-bord in de Tanakahal hangt of een mail te sturen naar jbruys@ziggo.nl. Je kunt je uiterlijk de woensdag voor de Grand Prix ronde opgeven en mocht je jezelf opgegeven hebben, maar onverhoopt toch niet kunnen laat dit dan ook uiterlijk woensdag voor de Grand Prix ronde weten.

We hopen jullie allemaal te zien!

Groetjes, 

Joyce Bruijs & Youri van den Berg