DAMES 1 KOMT NET TEKORT VOOR PROMOTIE

  • 8 mei 2023

Afgelopen zaterdag 6 mei vond voor Dames 1 de beslissingswedstrijd voor promotie naar de Eredivisie plaats. In Nieuwpoort werd er gespeeld tegen de hekkensluiter van deze competitie, Disnierats uit Hoorn. Na een spannende middag kwamen Julia, Janine en Selma helaas net tekort: 4-3.

De wedstrijd was nog jong toen zowel Julia als Janine hun wedstrijden in vier games helaas verloren. Een valse start, maar gelukkig wist Selma haar wedstrijd in de vijfde game te winnen van haar tegenstander Som Roelofsma. De hoop op promotie leek hierna vervlogen door een 3-1 achterstand, maar door winstpartijen van Julia en Selma stond het ineens weer 3-3! Het kwam aan op de beslissende laatste wedstrijd, de dubbel. Helaas was Disnierats hierin met 3-0 te sterk, waardoor Dames 1 ook komend seizoen uitkomt in de Eerste Divisie.