TANAKA 5 KOMT NET TEKORT VOOR PROMOTIE

  • 15 mei 2023

Het is Tanaka 5 vrijdagavond helaas niet gelukt om te promoveren naar de vierde klasse. Na een goed seizoen, met een tweede plaats in de vierde klasse als gevolg, was TCO’78 in de P/D met 6-3 te sterk.

Bij Tanaka beet kopman Dani Jaspers het spits af. Hij gaf het goede voorbeeld aan Youri, want allebei wonnen ze met 3-1. TCO kwam na de derde enkelpartij en de dubbel echter terug tot 2-2, maar Dani wist weer te winnen van Jimmy Noordermeer. Een spannend slot leek in het verschiet, maar uiteindelijk bleek TCO toch net te sterk. De ploeg uit Ossendrecht draaide de 2-3 achterstand om in een 5-3 voorsprong, waarna Judith Rutte het beslissende punt binnensleepte.

Met de verloren P/D blijft Heren 5 komend seizoen actief in de vierde klasse, met komend seizoen nieuwe kansen!