JOHAN LINDERS NIEUWE HOOFDTRAINER TTV TANAKA

  • 21 mei 2023

TTV Tanaka is blij en verheugd dat het haar nieuwe hoofdtrainer heeft gevonden in Johan Linders!

Voorzitter Rob Verschuren: ”Nadat Dave had aangegeven Tanaka te gaan verlaten, was het zaak om deze belangrijke functie weer in te vullen. De voorkeur lag meteen bij Johan als opvolger en na wat gesprekken waren we er samen vrij snel uit. Hij is een echte clubman, al jaren een zeer gewaardeerde en kundige trainer en, misschien wel het belangrijkste, goed in de omgang met zowel jeugd- als seniorenleden. Al deze punten maken hem de ideale, nieuwe hoofdtrainer van Tanaka.”

Johan zal na de zomervakantie het stokje overnemen van Dave, die op donderdag 29 juni zijn laatste training zal leiden. Over de invulling en verdeling van trainers over de trainingsgroepen na de zomer zal binnenkort meer duidelijk worden.