BBQ PARTY OP 1 JULI!

  • 8 juni 2023

De zomer, en dus het einde van het tafeltennisseizoen, staat al bijna voor de deur. Voorgaande jaren hebben we als activiteitencommissie met veel plezier samen met jullie feestelijk de zomerstop ingeluid. 

Dit willen we dit jaar wederom doen, daarvoor nodigen we jullie en je familie en vrienden graag uit op zaterdag 1 juli voor onze jaarlijkse BBQ. De inloop is om 18.00 uur, het eerste vlees is gereed om 18.30 uur. De inschrijfkosten zijn €12,50 p.p. en zullen na inschrijving via automatische incasso worden voldaan. 

Inschrijven kan via ac@tanaka.nlhet inschrijfbord in de hal of via het inschrijfformulier. Deze mogen jullie in de copybus doen of afgeven bij één van de trainers. Inschrijven kan tot 24 juni.

Heb je allergiën, bijzondere etenswensen of andere vragen? Laat het dan even weten over de mail of spreek een van de AC-leden aan.

We hopen jullie allemaal te zien op 1 juli!

Met vriendelijke groet,

De ActiviteitenComissie ( Kim, Marco, Chantal, Julia en Corinda)