HEREN 1 STUNT ALS PROMOVENDUS IN 2E DIVISIE

  • 18 september 2023

Het eerste herenteam van Tafeltennisvereniging Tanaka is haar eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen begonnen met een stunt. Als promovendus won het namelijk op bezoek bij Red Stars uit Venray (5-8).

Na twee opeenvolgende kampioenschappen is het team uit Etten-Leur opgeklommen tot de Tweede Divisie van het nationale tafeltennis. Als gedoodverfde degradatiekandidaat werden er afgelopen zaterdag echter hoge ogen gegooid in de eerste wedstrijd. Kopman Rob Verschuren wist al zijn drie partijen te winnen, waarna Joost Bakx (2), Jeroen Christianen (2) en Johan Linders (1) uiteindelijk de 5-8 overwinning en de stunt veiligstelden.

Bezoekers zijn van harte welkom bij de eerstvolgende thuiswedstrijd van Heren 1 op zaterdag 23 september (14.00 uur) tegen Het Markiezaat. Om deze middag toptafeltennis compleet te maken speelt ook het eerste damesteam van Tanaka, uitkomend in de Eerste Divisie, deze middag thuis tegen Assen.