Basisschool 4 Heemskinderen wint Table Stars The Battle bij TTV Tanaka

  • 19 februari 2024

De zesde editie van het tafeltennistoernooi in de carnavalsvakantie was wederom een mooi evenement met 26 zeer enthousiaste deelnemers, want het bruiste van de energie in de Tanakahal tijdens deze ronde van table stars the battle. Deze keer besloot de organisatie het evenement te verdelen in een ochtendgedeelte voor groep 5/6 en een middaggedeelte voor groep 7 en 8. Er hadden zich 8 basisscholen voor dit evenement ingeschreven.

Op vrijdagochtend was het de beurt aan de kinderen van de groepen 5 en 6 om hun tafeltenniskwaliteiten te tonen. Dit gebeurde zeker niet onverdienstelijk. Na een gezellige warming-up werd er in een negenkamp vele mooie, lange rally’s gespeeld. Na deze wedstrijden was het tijd voor het rondje rond-de-tafel. Dit werd met erg veel enthousiasme ontvangen. Om 12.45 uur werd er door de organisatie de eerste prijzen uitgereikt.

Op vrijdagmiddag was het de beurt aan de groepen 7 en 8. Na wederom een inspirerende warming-up werd er gestreden in een negenkamp voor groep 7 en een zevenkamp voor groep 8. Hier ging het er vooral sportief aan toe en na diverse zwaar bevochten wedstrijden kwamen de kampioenen boven drijven. Tot slot werd ook hier het fanatieke rondje rond-de-tafel gespeeld.

De scholenprijs, de laatste editie nog gewonnen door D’n Overkant, ging dit jaar na een spannende ontknoping naar bs  De 4 Heemskinderen. De tweede plaats was voor OBS De Toverlaars en OBS De Springplank maakte de top 3 compleet.

De organisatie bedankt alle vrijwilligers van de club die ervoor hebben gezorgd dat de deelnemers een leerzame en sportieve dag hebben gehad. Alle deelnemers hebben de mogelijkheid om de komende tijd een aantal keer gratis te komen trainen. Mocht je nu het toernooi gemist hebben en toch graag een keertje langskomen dan ben je op maandagavond van 18.30-19.30 uur en/of woensdagavond van 18.30-19.30 uur van harte welkom om een keertje mee te trainen.

Tot ziens, Tot Tanaka!

Hieronder volgen tot slot nog de uitslagen:

Groep 5/6
1e  Jaap Limbeek
2e  Fee Bregman
3e  Marciano Grood
4e Lukas Goes
5e Ellen Muurling

Rond-de-tafel groep 5/6
1e Jaap Limbeek
2e Thies Mastenbroek

Groep 7
1e Joep van Opdorp
2e Lucas Buurstede
3e Raff Berden

Rond-de-tafel groep 7
1e Lucas Buurstede
2e Julan Hellemons

Groep 8
1e Jonah Oostlander
2e Ralf Duyndam
3e Elin vd Riet

Rond-de-tafel groep 8
1e Jonah Oostlander
2e Elin vd Riet

Scholenprijs:
1e KBS De 4 Heemskinderen
2e OBS De Toverlaars
3e OBS De Springplank
4e BS De Aventurijn
5e OBS De Leest

< [category_specific_rss_menu] >