Dani door naar Finale Nationale Senioren Meerkampen

  • 7 maart 2024

Op zondag 3 maart speelden Dani Jaspers, Lars van Haperen en Iwan Silvius in Waalwijk de halve finale van de Nationale Senioren Meerkampen voor senioren met een G-licentie. Na een dag vol spannende wedstrijden wist Dani uiteindelijk de poule te winnen en zich daarmee te plaatsen voor de finale!

Dani, Lars en Iwan speelden in dezelfde achtmanspoule en moesten daarom ook tegen elkaar spelen. In de onderlinge wedstrijden wist Dani van zowel Lars (3-2) als Iwan (3-1) te winnen, terwijl tussen de laatste twee Lars als winnaar uit de bus kwam (3-0). Dani speelde hierna nog één vijfgamer, één viergamer en twee driegamers die hij allemaal wist te winnen. Lars en Iwan werden vierde en vijfde. Lars wist vier partijen te winnen en verloor er die, terwijl er drie won en vier verloor. Voor hen is de halve finale daarmee het eindstation. Dani wist al zijn zeven wedstrijden te winnen en daarmee is hij dan ook glansrijk door naar de Finale op zondag 21 april in Hilversum!