Seizoensafsluiting Tanaka

  • 21 mei 2024

De zomer staat bijna voor de deur en daarmee is het tafeltennisseizoen ten einde. Traditioneel organiseert de AC daarom een activiteit voor alle leden en hun familie om de zomerstop feestelijk in te luiden! Op zaterdag 22 juni staan er maar liefst drie activiteiten op de planning! Voor alle activiteiten kan je je inschrijven via ac@tanaka.nl of het inschrijfformulier in de hal.

Tour de Tanaka

Terug van weggeweest: de Tour de Tanaka! Tijdens deze fietstocht kan je een door ons samengestelde route fietsen! Hierbij heb je de keuze uit routes van 15 en 30 kilometer, waarbij we beginnen en eindigen bij Tanaka. Gedurende de rit is er ook een moment om te pauzeren en wat te drinken. De tocht start om 14.00 uur, waarna je nog voldoende tijd hebt om je op te frissen voor de BBQ!

BBQ
Inmiddels is het een traditie en ook dit jaar wordt er een barbecue georganiseerd! De inloop is vanaf 18.00 uur en het eerste vlees is klaar rond 18.30 uur. De kosten hiervoor bedragen 12,50 euro per persoon en worden via een automatische incasso geïnd. Heb je allergieën, bijzondere etenswensen of vragen? Meld het dan in je mail of bij één van de AC-leden!

 

Slotfeest
Na de BBQ is er tot slot de mogelijkheid om onder het genot van een drankje het seizoen feestelijk af te sluiten tijdens het Slotfeest! Inschrijven is hiervoor niet nodig.