Tanaka tussen 8 en 12 juli gesloten wegens vervanging cv-ketel

  • 27 juni 2024

De afgelopen periode zijn we als bestuur druk bezig geweest om een geschikte oplossing te vinden voor het vervangen van onze verouderde (en inmiddels deels defecte) cv-ketels.

We zijn dan ook blij om te melden dat we afgelopen week akkoord hebben gegeven voor o.a. de montage van een nieuwe, duurzame cv-ketel! Bijkomend voordeel is dat de montage op korte termijn kan plaatsvinden, namelijk tussen 8 en 12 juli.

Tijdens deze dagen is er vanwege de werkzaamheden geen warm water en op sommige momenten zelfs geen water beschikbaar. De Tanakahal is daarom tussen maandag 8 juli en vrijdag 12 juli gesloten. Dit betekent dat het vrijspelen die week niet doorgaat.

Vanaf maandag 15 juli is er voor alle leden op iedere maandag en woensdag weer de mogelijkheid om te vrijspelen.

 

Alvast bedankt voor je begrip!