Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Paastoernooi

1 april

Op maandag 1 april (Tweede Paasdag) vindt het traditionele Paastoernooi plaats! Alle leden kunnen hieraan deelnemen, met daarbij een ouder/broertje/zusje/oma/opa/vriend/vriendin!

Er wordt gespeeld met een A- en B-speler, waarbij de A-speler de sterkste speler is. De B-spelers zal dus veelal het niet lid zijn. Je speelt deze dag tegen verschillende teams. Onderling tegen andere teams speel je drie wedstrijden: A tegen A, B tegen B en een dubbel. De opzet van het toernooi zal ter zijne tijd worden toegelicht.

En voor degenen die twijfelen: vergeet niet dat je na afloop thuis kunt komen met een mooie prijs, dus doe gezellig mee!!

Alle deelnemers en toeschouwers zijn deze dag vanaf 9.30 uur van harte welkom in de Tanakahal. De organisatie zal om 9.45 uur een korte uitleg van deze dag geven, waarna de wedstrijden aanvangen om 10.00 uur. De laatste wedstrijden zullen rond 15.00 uur worden gespeeld en de prijsuitreiking zal rond 15.30 uur plaatsvinden. Zodat iedereen op tijd thuis kan zijn voor een eventueel paasdiner.

Inschrijfkosten worden voor deze dag uiteraard niet gevraagd.

Interesse? Schrijf je uiterlijk 25 maart in via het inschrijfformulier bij Tanaka of jbruys@ziggo.nl.

Gegevens

Datum:
1 april
Evenement Categorie:

Locatie

Tanaka
van Genkstraat 20
Etten-Leur, 4871 XA Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie